Tragic death of famous BiH climber Armin Gazić

Sad news from the Bosnia and Herzegovinian climbing community / Tužne vijesti za BiH penjanje

We still can’t believe Armin Gazić aka Mućak, one of the best alpinists & climbers from Bosnia and Herzegovina, a good friend and more importantly a great person left us yesterday. How weird to write about him in the past tense?

He will be remembered as one of those who was always looking for adventures and who pushed the boundaries through these adventures.

He did it all with a smile and great pleasure. He motivated us all to climb higher and harder, to hike longer and more passionately, to dream and to live life fully. His many ascents will be remembered, and he will always be there with us.

Mućak, may you rest in peace and see you in the mountains of the afterlife!

//

Još uvijek ne možemo da vjerujemo da nas je juče napustio Armin Gazić zvani Mućak , jedan od najboljih BiH alpinista i penjača, dobar prijatelj i čovjek.

Kako o njemu pisati u prošlom vremenu? Bio je jedan od onih koji su uvijek išli u susret avanturi i koji su kroz tu avanturu pomjerali granice. Radio je sve to sa osmjehom i velikim zadovoljstvom. Sve nas je motivisao da penjemo više i teže, da planinarimo duže i strastvenije, da sanjamo snove i da živimo život.

Njegovi brojni usponi ostaće zapamćeni, a on će uvijek biti tu sa nama. Mućak, neka ti je laka zemlja i vidimo se na planinama nebeskim!

https://radiosarajevo.ba/…/muskarac-koji-je-poginuo-…/384465

https://avaz.ba/…/tragican-ishod-potrage-iz-neretve-izvucen…

? Imrana Kapetanović